هنگامی که افراد چاق و کسانی که دارای اضافه وزن هستند، برای دریافت رژیمهای غذایی مناسب خود به متخصصان تغذیه مراجعه میکنند، یکی از اولین چیزهایی که در مورد مصرف نان به آنها گفته میشود، استفاده از نان جو برای لاغری است. زیرا نان جو از انواع اسیدهای آمینه که مورد نیاز بدن است، برخوردار بوده و میزان فیبر بالایی هم دارد که سبب کاهش وزن میشود.
همچنین جو کمک میکند تا میزان قند خون فرد در حالت متعادل قرار داشته باشد، به این ترتیب از بالا رفتن و یا کاهش یافتن شدید قند خون جلوگیری خواهد کرد به این ترتیب اجازه ذخیره چربی را نمیدهد.
لازم به ذکر است از آن جا که جو نسبت به دیگر انواع غلات، کالری بسیار کمتری دارد، اما با این حال به فرد کمک میکند تا برای مدت طولانیتری سیر مانده و نیاز به خوردن غذا در وعدههای زیاد نداشته باشد.
یکی دیگر از خواص نان جو، کمک به عمل هضم غذاست. نان جو میتواند سلامت روده شما را تقویت کند که این هم، به دلیل محتوای بالای فیبر موجود در دانه جو است. بیشتر فیبر موجود در جو نامحلول بوده که در آب حل نمیشود. فیبر نامحلول موجود در نان جو حرکت روده را تسریع میکند و احتمال یبوست شما را کاهش میدهد.
املاح و مواد معدنی نان جو به تقویت و استحکام استخوان کمک می کند بنابراین با مصرف آن نرمی استخوان کودکان را رفع کنید.
اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع رژیمها هستید، میتوانید به هایلایت رژیم ها هم سری بزنید. در مجله زیبایی و سلامت اوریکا بیشتر بخوانید :